Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αποτελέσματα από τους αγώνες του Σαββάτου


Πήγασος - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Παιδικό) 3-0
Την ήττα γνώρισε το Παιδικό τμήμα του Μέγα σε φιλική αναμέτρηση με τον Πήγασο. Έχοντας αρκετές απουσίες, η ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στο πιο δυνατό τμήμα του Παιδικού Πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως ο Πήγασος είναι η μόνη ομάδα που αποτελείται κυρίως από γεννηθέντες του 1997, ενώ αντίθετα το τμήμα του Μέγα πλαισιώνεται κατά κύριο λόγο από γεννηθέντες του 1998-99.
Καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού τον πρώτο λόγο είχε ο ομάδα των Σερρών, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, αντιθέτως χρειάστηκε να αμυνθούν για το περισσότερο διάστημα του παιχνιδιού.
Η σύνθεση του Μέγα: (Τουλουπίδης Νίκος) Μανασσής, Καραγιάννης, Σαμαράς, Γκάλιος, Κρίτσκας, Δουλγέρης, Κοτρίκης, Παπαδόπουλος Χρ., Χατζηιωαννίδης, Βούλιος, Χαλκίδης
Ακόμη αγωνίστηκαν: Χοροζόπουλος, Πλατνάρης, Παπαδόπουλος Ι., Καπετάκης, Μιντσώκης, Λιούλιος


Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Κεραυνός Ψυχικού (Προ-παιδικό) 0-1
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές φάσεις και δυνατές προσπάθειες από τους μικρούς ποδοσφαιριστές, το Προ-παιδικό τμήμα του Μέγα γνώρισε την ήττα με 0-1 από τον Κεραυνό Ψυχικού. Η ομάδα του Μέγα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ (3 δοκάρια). Στο δεύτερο ημίχρονο όμως λίγησε και βρέθηκε πίσω στο σκορ χωρίς να καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι. Παρ'όλα αυτά η ομάδα του Β. Τούσκα άφησε καλές εντυπώσεις, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και δίνοντας το έναυσμα για μία καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου