Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΕΜΙΕΡΑ,ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡ!

(1η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ 2011-2012 Πετρίτσι-Μέγας 0-6)

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ φέρνει τον Μέγα να φιλοξενείτε από το υπέροχο χωριό του Λιθοτόπου,καθώς έπειτα από κλήρωση έχουν οριστεί και οι 5 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα του 2012-2013.Καλή τύχη... σε όλες της ομάδες του πρωταθλήματος και καλή αρχή!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΙΚΟΥ:
Οι προπονήσεις της Τετάρτης αρέσουν σε όλους,αλλά η αυριανή θα έχει και μια έκπληξη..αφού ο κ.Τούσκας διοργάνωσε το τελευταίο φιλικό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα απέναντι στο Βαμβακόφυτο.Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο για το θεσμό του πρωταθλήματος αλλά οι προπονητές ήθελαν να κάνουν τις πρώτες του εκτιμήσεις για τη κάθε ομάδα αντίστοιχα.Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16/10/2012 στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας στις 16:30.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΗΓΑΣΟ:
Μετά την συμπλήρωση ενάμιση μήνα προετοιμασίας του Παιδικού τμήματος του Μέγα,οι μικροί μας ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν το πρώτο τους εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος στο γήπεδο του Πήγασου.Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Πήγασου στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου με ωραία συνεργασία.Η φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν ρυθμούς και μετά από σέντρα του Στοίλα που έδειχνε χαμένη,ο Γκάλιος κυνήγησε την φάση την τσίμπησε πριν τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά και η ομάδα μας πέτυχε άλλα 2 πανέμορφα γκολ με τον Γκάλιο και όπως φαινόταν τελείωσε το παιχνίδι.Το 1-2 έγινε μετά από όμορφη πάσα του Στοίλα ο οποίος έβγαλε με μια ψιλή πάσα τον Γκάλιο σε τετ-α-τετ και ο τελευταίος έπιασε ένα ωραίο γυριστό σουτ με πολλά φάλτσα και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.Το 3-1 έκανε πάλι ο ίδιος παίκτης,που μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σαμαρά εκείνος έσπασε στον Γκάλιο και με ένα σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ.Η ομάδα του Πήγασου όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε για την ανατροπή...αν και έφτασε πολύ κοντά δεν το κατόρθωσε,όμως μείωσε σε 2-3 με ένα ωραίο σουτ από πλάγια θέση.Το τελικό 2-4 έγραψε ο Μούτας Γ. με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.Όπως δείχνει μέχρι τώρα ο Μέγας σε όλα του τα φιλικά έχει μέσα τον αριθμό 4,είτε νίκη είτε ήττα πάλι το 4 βρίσκετε μέσα..σαφώς καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το αγαπημένο μας σκορ!
Μέγας-Πανσερραικός 2-4
Μέγας-Λέοντες 4-1
Πήγασος-Μέγας 2-4
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ:
1η αγωνιστική Λιθότοπος-Μέγας
2η αγωνιστική Μέγας-Αναγέννηση
3η αγωνιστική Μέγας-Σιδηρόκαστρο
4η αγωνιστική Βαμβακόφυτο-Μέγας
5η αγωνιστική Χριστός-Μέγας

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα παιδιά έχουν μέταλλο. Σκληρή δουλειά για 3 συνεχόμενα χρόνια και φέτος με έναν πολύ καλό προπονητή είναι έτοιμα να πετάξουν. Μακάρι παλικάρια μου να είστε πάντα έτσι δουλευταράδες και ελπιδοφόροι. Και μη ξεχνάτε ποτέ ότι ο ταπεινός παίκτης μιλάει με τις πράξεις μέσα στο γήπεδο, και φυσικά είναι νικητής! Καλή αρχή στο πρωτάθλημα! Μου λείπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. coach και σε μας λειπετε..ξερετε πως οτι λετε θα το κανουμε!ειστε ο προπονητης της καρδιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή