Παρουσιαση


Η ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την ανάπτυξη της υποδομής, τη συγκέντρωση των νέων σε ένα υγειές περιβάλλον και την δημιουργία μελλοντικών ποδοσφαιριστών, παραγόντων και ευσυνείδητων φιλάθλων. Στόχος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας είναι η ενασχόληση με το «υγιές» κομμάτι του ποδοσφαίρου, με αυτό που δεν εμπλέκεται η δολιότητα και η διαφθορά. Απαλλαγμένοι από οικονομικά οφέλη προσφέρουμε στους νέους αξιόπιστο περιβάλλον άθλησης και έκφρασης με γνώμονα την ανάπτυξη και μόνο την ανάπτυξη, σε μία εποχή που πάει να χαθεί η αξία αυτής της λέξης.

Τμήματα

           Διαθέτει 90 παιδιά σε όλες τις ηλικίες που ξεκινούν από γεννηθέντες του 1998 και φτάνουν μέχρι γεννηθέντες του 2005. Τα τμήματά μας συμμετέχουν κάθε χρόνο σε πρωταθλήματα του Νομού Σερρών και παίρνουν μέρος σε αθλητικά γεγονότα ανά την Ελλάδα. Για φέτος το παιδικό τμήμα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Σερρών, ενώ τα υπόλοιπα (προ-παιδικό, τζούνιορ, προ-τζούνιορ και babini) σε ιδιωτικό πρωτάθλημα στο οποίο έχουν πάρει μέρος όλες οι μεγάλες ακαδημίες του Νομού.

Προσωπικό
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΣΚΑΣ
Ο Βαγγέλης Τούσκας είναι πρώην ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, όπου υπηρέτησε ως αρχηγός για πολλά χρόνια και κάτοχος πτυχίου προπονητικής UEFA B. Την περίοδο 2011-12 ήταν προπονητής της ανδρικής ομάδας η οποία αγωνιζόταν στη Football League 2(πρώην Γ’ Εθνική κατηγορία). Είναι προπονητής της ακαδημίας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της και κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΙΚΟΣ
Ο πολύπειρος Γιάννης Στρίκος με θητεία σε πολλές ομάδες ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής, βρίσκεται στο team για δεύτερη συνεχή χρονιά. Είναι συνταξιούχος στρατιωτικός που πια έχει αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο προσφέροντας την ενέργεια και τις γνώσεις του στους νέους αθλητές. Τέλος είναι ιδρυτής της ακαδημίας Δόξα Κοίμηση απ'όπου έχει προωθήσει αρκετούς αθλητές σε ερασιτεχνικά σωματεία.


Εγκαταστάσεις
            Οι αθλητές μας προπονούνται στα 3 βοηθητικά γήπεδα της ομάδας ενώ έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται στο γήπεδο που άλλοτε αγωνίζονταν οι σημαντικές δόξες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, το Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας.


Άτυπο Συμβούλιο Ακαδημίας
Από το 2011 λειτουργεί και ένα άτυπο Συμβούλιο Ακαδημίας το οποίο απαρτίζεται από διοικητικά στελέχη του ΤΑΠ και του Ερασιτέχνη Μέγα, το προπονητικό team και εθελοντές γονείς, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα στην σωστή και ομαλή λειτουργία της ακαδημίας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!