Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ήττα για τον Μέγα στο 91'...



Την ισοπαλία στα χέρια του κρατούσε μέχρι το 91' ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας ο οποίος ηττήθηκε στην Λευκάδα από τον τοπικό Τηλυκράτη με σκορ 1-0. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ήλεγχαν το ματς και δημιούργησαν καλές φάσεις με τους Νάκου (25’), Αχείμαστο (45’) και Ιασωνίδη (45’+). Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Λευκάδας μπορεί να είχε την υπεροχή όμως δεν απείλησε την εστία του Χουρουζίδη. Οι Σερραίοι φάνηκαν επιθετικά μετά το 75ο λεπτό και μάλιστα στο 84’ έχασαν κλασική ευκαιρία για γκολ με τον Μαρίγκο ο οποίος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην σπουδαιότερη φάση των γηπεδούχων στο 90+1’ επετεύχθει και το γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης. Ο Νάκου επιχείρησε σουτ, ο Χουρουζίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Σταυράκης, Αχείμαστος, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καταγής, Πουταχίδης, Καραγιαννίδης, Κατσίκης (90’ Φέτσης), Αλμπάνης (54’ Συμελίδης), Νάκος, Κόκκαλης (46’ Θανέλας)
Μ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Χουρουζίδης, Σαλμάς, Σκερλετίδης, Μαρίγκος (90’ Τσελεκίδης), Ζυγκερίδης (68’ Δελήμπασης), Δούμας, Λεωνίδας, Σιδηρόπουλος, Μουτίδης, Μανουσαρίδης, Δαλκίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Αχείμαστος - Μανουσαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου