Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Εθνικός Σιδηροκάστρου - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 0-1


Μία ακόμη σημαντική νίκη πέτυχε το παιδικό τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου διατηρώντας τη βαθμολογική του θέση. Το παιχνίδι απαιτούσε σκληρά νεύρα καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν να αντιμετωπίσουν τους δυνατούς ανέμους (5-6 μποφόρ), που δεν άφησαν καμία ομάδα να παίξει ποδόσφαιρο, όπως επίσης και τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Έχοντας σύμμαχο τον πολύ δυνατό άνεμο και τους ποδοσφαιριστές του σε πολύ καλή μέρα, απείλησε αρκετές  φορές. Σε όλο το πρώτο μισάωρο είχαν την κατοχή καθώς και όλες τις πρωτοβουλίες. Σημαντικότερες στιγμές ήταν τα δύο γυριστά σουτ του Βούλιου και ένα σουτ του Γκάλιου, που όμως δεν ήταν εύστοχα. Αντίθετα, εύστοχος ήταν ο Δουλγέρης στο 24', που μετά από ένα χλιαρό σουτ είδε τον τερματοφύλακα του Σιδηροκάστρου να χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια. Γκολ και 0-1.....
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς διαφορετικό. Από τη μία ο άνεμος που ήταν υπέρ του Εθνικού, και από την άλλη ο διαιτητής που καταλόγισε αμέτρητα φάουλ κατά του Μέγα, δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη να παίξει ποδόσφαιρο. Συνεπώς το δεύτερο ημίχρονο ήταν γεμάτο από μεγάλες μπαλιές του Εθνικού και υποδειγματική άμυνα από τους φιλοξενούμενους. Σημαντικότερη στιγμή ήταν ένα σουτ των γηπεδούχων που απέκρουσε με επιτυχία ο Μανασσής.
Δουλγέρης Πέτρος. Ο σκόρερ του  Παιχνιδιού.

Η σύνθεση του Μέγα: (Τουλουπίδης Νίκος)
Μανασσής, Πάνος, Αποστολίδης, Σαμαράς, Κρίτσκας, Δουλγέρης, Κοτρίκης, Χατζηιωαννίδης, Γκάλιος, Παπαδόπουλος Χ., Βούλιος. 
Επίσης έπαιξαν:
Κεμανετζής, Χοροζόπουλος, Καπετάκης, Μιντσώκης, Γραμματίκης, Παπαδόπουλος Ι., Γροσιάννης.

Αξιοσημείωτα:
Παρότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν ως αξιοσημείωτα, επιλέγουμε μόνο ένα και το σημαντικότερο...
  • Όταν ποδοσφαιριστής του Μέγα έπεσε κάτω μετά από χτύπημα στο κεφάλι, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο. Κύριοι του Εθνικού Σιδηροκάστρου αυτό μόνο με μία λέξη χαρακτηρίζεται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Δικαιολογίες όπως "είναι σε παιχνίδι με τα άλλα τμήματα" ή "ο γιατρός θέλει λεφτά", είναι φθηνές. Και αυτό γιατί τα άλλα τμήματα αγωνίζονταν σε εκτός έδρας παιχνίδι και τα χρήματα αντλούνται από τις συνδρομές των παιδιών. Σημειωτέον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου