Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Γεμίζουν τα γήπεδα με παιδιά και πάλι

Επιστρέφουν στα γήπεδα τα παιδιά αφού ο καιρός φαίνεται να συνέρχεται και να είναι σύμμαχος των ομάδων. Μετά από έναν πολύ δύσκολο μήνα με παγωμένα ή λασπωμένα γήπεδα, χιόνια, βροχές και πολλά μποφόρ, οι διοργανωτές των πρωταθλημάτων στο Νομό Σερρών αποφάσισαν να ξεκινήσουν την αγωνιστική δράση, βλέποντας πως η θερμοκρασία έχει ανέβει.Έτσι λοιπόν, η Ε.Π.Σ. Σερρών ειδοποίησε τα σωματεία πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα παιχνίδια, εκτός σοβαρού απροόπτου. Το ίδιο πραγματοποίησε και η διοργανώτρια αρχή του ανεξάρτητου πρωταθλήματος ακαδημιών του Νομού Σερρών που έδωσε το πράσινο φως για τη διεξαγωγή αγώνων. Συνεπώς μετά από πάρα πολύ καιρό η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα αγωνίζεται:
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Το Παιδικό Τμήμα υπό τις οδηγίες του Νικού Τουλουπίδη αγωνίζεται το Σάββατο στις 11:00 π.μ. με αντίπαλο το Πετρίτσι. Αγωνιστικός χώρος δεν έχει οριστεί ακόμη, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τον τάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ηράκλειας και υπάρχει περίπτωση αλλαγής τόπου διεξαγωγής.

ΠΡΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ
Το Προ-Παιδικό Τμήμα της Ακαδημίας με προπονητή τον Βαγγέλη Τούσκα αγωνίζεται την ίδια ώρα με το αντίστοιχο του Σιδηροκάστρου στο Δημοτικό Γήπεδο Χορτερού.

JUNIOR - BABINI
Τα μικρότερα της ακαδημίας θα ενσωματωθούν σε ένα γκρούπ και θα αντιμετωπίσουν το Junior της ακαδημίας Σιδηροκάστρου στις 12:30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Χορτερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου