Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Άνετες νίκες για Παιδικό και Πρό-παιδικό


Ευχάριστο Σάββατο για την ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, αφού παιδικό και προ-παιδικό κέρδισαν άνετα Πετρίτσι και Σιδηρόκαστρο αντίστοιχα. Μετά από πολύ καρό τα τμήματα είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν αφού η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δεν επέτρεψαν ούτε τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα. Έτσι, έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά αφού το πρώτο παιχνίδι μετά από καιρό έμελλε να είναι και επίσημο.

Αποτελέσματα:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Πετρίτσι (παιδικό) 4-0
Σιδηρόκαστρο - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (προ-παιδικό) 0-6 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Πετρίτσι 4-0



Το παιδικό τμήμα αγωνιζόταν εντός έδρας και υποδέχτηκε το Πετρίτσι για την πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών. Το παιχνίδι δε ξεκίνησε καλά καθώς η απραξία λόγω της κακοκαιρίας ήταν αναμενόμενο να επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Τα πρώτα δέκα λεπτά ήταν ανιαρά με την ομάδα του Πετριτσίου να προσπαθεί να κρατήσει την κατοχή της μπάλας, και την ομάδα του Μέγα να μην έχει βρει τα πατήματά της στο γήπεδο. Όμως στο 10' μετά από όμορφη πάσα του Δουλγέρη, ο Γκάλιος πλάσαρε σωστά από πλάγια θέση και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Μέγα. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα ένα δοκάρι προ κενής εστίας στο 17'. Ακολούθησαν αρκετές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες με καλύτερη του Χατζηιωαννίδη που δε σημάδεψε σωστά έπειτα από σέντρα του Γκάλιου. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς καλύτερο με τον Μέγα να οργανώνεται καλύτερα και να βρίσκει σιγά σιγά το ρυθμό του. Στο 36' ο Βούλιος με όμορφο τρόπο κάνει το 2-0, δίνοντας προβάδισμα και άνεση στην ομάδα του. Στο 48' ο Σαμαράς με πλασέ μέσα από τη περιοχή σημειώνει το 3-0 και ο Κοτρίκης με εκτέλεση φάουλ το τελικό 4-0. Να σημειωθεί ότι το Πετρίτσι διπλασίασε τα δοκάρια του στο 50' και όταν το σκορ ήταν 3-0. Διαιτητής ήταν ο κύριος Μαγής με πολύ καλή και αξιοπρεπή παρουσία.

Οι σύνθεση του Μέγα:
Προπονητής: Νίκος Τουλουπίδης
99.  Μανασσής
5.    Πάνος (10' Αποστολίδης, λ.τρ.)
4.    Σαμαράς
15.  Χοροζόπουλος (35' Παπαδόπουλος Χρ.)
12.  Παπαδόπουλος Ι.
6.    Δουλγέρης
17.  Μιντσώκης (40' Κρίτσκας)
10.  Κοτρίκης
20.  Χατζηιωαννίδης
7.    Γκάλιος (c)
9.    Βούλιος


ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΟΥΤΙΔΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε του ποδοσφαιριστές του παιδικού τμήματος του Μέγα, οι οποίοι λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είδαν τη πόρτα των αποδυτηρίων να ανοίγει και να μπαίνει ο Αλέξανδρος Μουτίδης, ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας. Ο άλλοτε άσσος του Πανσερραικού και επί σειρά ετών επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες συζήτησε με τα παιδιά και τους έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το παρόν και το μέλλον τους. Επίσης του χάρισε μία μπάλα με την οποία ευχήθηκε να παίζουν στα παιχνίδια και να φέρνουν μόνο νίκες. Τέλος, ο Αλέξανδρος Μουτίδης παρέμεινε στο γήπεδο και παρακολούθησε όλο το παιχνίδι, γεγονός που ευχαρίστησε τα παιδιά και τους έδωσε κίνητρο.
Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ευχαριστούν τον Αλέξανδρο Μουτίδη για την παρουσία και τη στήριξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου