Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ισοπαλία για Παιδικό


Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Ολυμπιακός Ροδόπολης στο ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου του Παιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Σερρών. Οι δύο ομάδες δε προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα, με την ομάδα της Ηράκλειας να προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν.

Ο σκόρερ της ομάδας του Μέγα
Το πρώτο ημίχρονο ήταν χλιαρό αφού και οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να πατήσουν περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Από την άλλη το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε θετικά για τους γηπεδούχους αφού στο 38' ο Κοτρίκης άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ. Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη με τις αλλαγές να μεταβάλλουν το ρυθμό του παιχνιδιού και τη Ροδόπολη να πιέζει για την ισοφάριση, κάτι το οποίο έγινε στο 51' όταν μετά από συνεχόμενα ομαδικά λάθη των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι ωφελήθηκαν και βγήκαν στην κόντρα από τα δεξιά κάνοντας το 1-1.

Η σύνθεση του Μέγα:
Μανασσής, Αποστολίδης, Πάνος (Καπετάκης), Σαμαράς, Χατζηιωαννίδης (Γραμματίκης), Κοτρίκης, Δουλγέρης, Γκάλιος, Παπαδόπουλος Ι. (Χοροζόπουλος), Παπαδόπουλος Χρ., Βούλιος (Μιντσώκης)



 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου