Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Ακαδημία Βυρώνειας 2-1

Ανατροπή και νίκη για το Παιδικό τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας.
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μοιρασμένο όσον αφορά την κατοχή και τις καλές στιγμάς, οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα και καλό ποδόσφαιρο σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο της Κοίμησης.

Το πρώτο ημίχρονο δε παρουσίασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες πάλευ για την κατοχή της μπάλας, η οποία ήταν μοιρασμένη. Η μόνη καλή στιγμή έφερε και το γκολ μετά από εκτέλεση πέναλτι του Αμανατίδη, γεγονός που έφερε την Ηράκλεια πίσω στο σκορ. 0-1..
Το δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε περισσότερο ενδιαφέρον με τον Μέγα να να πιέζει για το γκολ από το πρώτο λεπτό. Στο 33' ο Γκάλιος κυνηγάει μια κάθετη μπαλιά του Δουλγέρη που όμως φαινόταν χαμένη, τσίμπησε τη μπάλα πριν τον Ρόβα και σκόραρε. 1-1... Το δεύτερο γκολ δεν άργησε και μετά από σέντρα του Χοροζόπουλου, ο Βούλιος πλάσαρε τον Ρόβα κάνοντας το 2-1. Άλλες χαμένες ευκαιρίες είχαν οι Γκάλιος, Παπαδόπουλος Χρ., Πλατνάρης και Κοτρίκης για τον Μέγα, ενώ για τη Βυρώνεια ο επικίνδυνος Αμανατίδης απείλησε ξανά τον Μανασσή, ο οποίος όμως έσωσε την ομάδα από την ισοφάριση.
Γκάλιος
Βούλιος


Οι συνθέσεις:
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας: (Τουλουπίδης Ν.) Μανασσής, Αποστολίδης (Λιούλιος), Σαμαράς (Πάνος), Παπαδόπουλος Ι. (Γραμματίκης), Χοροζόπουλος (Κρίτσκας), Δουλγέρης, Κοτρίκης, Μιντσώκης (Παπαδόπουλος Χρ.), Γκάλιος, Χατζηιωαννίδης (Καπετάκης), Πλατνάρης (Βούλιος)

Ακαδημία Βυρώνειας: (Γεωργιάδης Α.) Ρόβας, Θωμαίδης, Γεωργάς, Τσαφαρίδης, Αμανατίδης, Κύργιος, Ναζηρίδης, Μουρατίδης, Παρπουτζίδης, Αμανατίδης, Γκικόπουλος

Φιλικό για τα Junior-Babini
Φιλικό παιχνίδι έδωσαν επίσης τα μικρότερα τμήματα των δύο ακαδημιών τα οποία αναδείχθηκαν ισόπαλα με 1-1.

Χρωστάμε
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Βυρώνειας για τη συνεργασία που έχουμε τον τελευταίο χρόνο και να της υποσχεθούμε ότι θα διεξάγουμε φιλικό παιχνίδι στην έδρα της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας. Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Ακαδημίας για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, γεγονός που φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Στηρίζοντας τον Μέγα, Στηρίζετε τον πολιτισμό.
Σας ευχαριστούμε πολύ.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου