Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αποτελέσματα αγώνων Σαββατοκύριακου


Μόνο πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, καθώς η νίκη του Μέγα Αλέξανδρου μέσα στο Βατανιακό έφερε χαμόγελα ικανοποίησης και ελπίδας στην Ηράκλεια. Σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι η ομάδα του Βαγγέλη Τούσκα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, στις τάξεις της ακαδημίας είχαμε νίκη του Παιδικού τμήματος που αντιμετώπισε την Κερκίνη εκτός έδρας, ενώ τα μικρότερα τμήματα ηττήθηκαν από το Sport Village μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ κάθε τμήματος:

Άντε ρε Μέγααα!

Τη δεύτερη σερί νίκη του κατάφερε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας που αντιμετώπισε την ομάδα του Βατανιακού στην Κατερίνη. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία γεγονός που δείχνει ότι είχαν τον ίδιο στόχο για τον ίδιο σκοπό. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Μέγα καθώς στο 22΄ ο Σαλμάς εκμεταλλεύτηκε τα κενά που υπήρχαν στην άμυνα του Βατανιακού και άνοιξε το σκορ με σουτ λίγο πίσω από το πέναλτι. Από εκεί και πέρα, έλαμψε τόσο το πάθος της αμυντικής γραμμής όσο και η ικανότητα του Κουμή που βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Πέρα από το ότι καθάρισε πολλές μονομαχίες στον αέρα, στο 24' αποκρούει τετ α τετ του Ραπτόπουλου και στο 75' εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη. Ο Μέγας είχε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Ζυγκερίδη Χ. να χάνει μοναδικό τετ α τετ από τα δεξιά και το Βελετάνη να μη μπορεί να νικήσει τον Σακελλαρίδη με πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή. 
Σημασία έχει όμως ότι η ομάδα κέρδισε και απολαμβάνει τους τρεις βαθμούς που τη φέρνουν σε τροχιά σωτηρίας.
Η σύνθεση: Κουμής, Βελετάνης, Δαλκίδης, Ζυγκερίδης Χρ (Δελημπάσης), Λεωνίδας, Μαρίγκος, Μπογιατζής, Νίρλας, Σαλμάς (Παπαδόπουλος), Σιδηρόπουλος Σ. (Σκερλετίδης), Τσεμπερίδης.

Νίκη για το Παιδικό.

Ακόμη μία νίκη για το Παιδικό τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας ,που ταξίδεψε στην Κερκίνη για να αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τοπικό τμήμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη, αφού στο 15' έπειτα από κόρνερ του Γκάλιου, ο Πάνος βρθηκε μόνος στην περιοχή και έκανε το 0-1 με κοντινή κεφαλιά. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο 25' ο Πλατνάρης βρέθηκε σε θέση για γκολ έξω από την περιοχή και χωρίς να διστάσει κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ένα όμορφο πλασέ. 0-2... Από εκεί και πέρα ήταν τυπική διαδικασία καθώς τόσο στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Μέγα ζήτησε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, γεγονός που δουλεύεται έντονα τελευταία.
Η σύνθεση: Μανασσής, Πάνος (Καπετάκης), Σαμαράς (Αποστολίδης), Γκάλιος, Χατζηιωαννίδης, Δουλγέρης, Παπαδόπουλος Ι. (Χοροζόπουλος), Βούλιος (Γραμματίκης), Μιντσώκης (Κρίτσκας), Πλατνάρης (Κοτρίκης), Παπαδόπουλος Χρ. (Λιούλιος)

Ήττες από Sport Village.

Την ήττα γνώρισαν τα μικρότερα τμήματα της ακαδημίας από το Sport Village μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας. Το γεγονός αυτό εν μέρει είναι αναμενόμενο καθώς όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Μέγα έχουν μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από τους αντίστοιχους αντιπάλους τους. Έτσι λοιπόν το Προ-παιδικό ηττήθηκε με 1-5, τα Junior 1-6 και τα Babini με 0-7. Σαφέστατα σημασία έχει η συμμετοχή και η διασκέδαση του παιχνιδιού και όχι το αποτέλεσμα, φιλοσοφία που την έχουν αποκτήσει τα παιδιά μέσα από τη διδασκαλία των προπονητών τους.

Στηρίζοντας τον Μέγα, 
Στηρίζουμε τον Πολιτισμό.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου