Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Φτωχή η τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών

Τρεις ομάδες θα είναι αυτές που θα συμμετέχουν στην τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών, σύμφωνα με απόφαση της διοργανώτριας αρχής που πάρθηκε εχθές το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης.
Η πρόταση που δεν έγινε δεκτή
Η πρόταση του προπονητή του Παιδικού Τμήματος του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας για την τελική φάση του Παιδικού Πρωταθλήματος, η οποία εστάλη ηλεκτρονικά και μελετήθηκε από υπεύθυνο της Ένωσης, προέβλεπε περισσότερες ομάδες. Μοναδικός σκοπός ήταν να γίνουν όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται ώστε να μη μείνουν σε αγωνιστική απραξία τα υπόλοιπα τμήματα του Νομού. Επίσης η συμμετοχή περισσότερων ομάδων θα λειτουργούσε σαν κίνητρο για τις επόμενες χρονιές καθώς ο ανταγωνισμός θα ήταν μεγαλύτερος. Καλύτερα να παλεύεις για 2 ή 3 θέσεις στον τελικό παρά για μία.. Κι ενώ αρχικά η πρόταση φάνηκε να γίνεται δεκτή, η Ένωση έκανε το δικό της και έδειξε τις προθέσεις της προς τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα, απαξιώνοντας την προσπάθεια και το ήθος που επέδειξαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οικονομική κρίση και στον τελικό
Ροδόπολη, Νεοχώρι και Πήγασος λοιπόν θα αναμετρηθούν στη φτωχή τελική φάση καθώς είναι οι τρεις ομάδες που κατέληξαν πρώτες στη βαθμολογία των τριών ομίλων. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η αγωνιστική Σάββατο 28/04 12:00 μ.μ. : Πήγασος - Νεοχώρι
2η αγωνιστική Σάββατο 05/05 06:00 μ.μ. : Ροδόπολη - Πήγασος
3η αγωνιστική Σάββατο 12/05 06:00 μ.μ. : Νεοχώρι - Ροδόπολη

Η πλήρης απαξίωση προς τις υπόλοιπες ομάδες
Το Παιδικό Τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, ο Πρόεδρος του ΜΓΣ, ο Υπεύθυνος του τμήματος και ο Προπονητής, καθ'όλη την αγωνιστική περίοδο δίδαξαν ήθος μέσα από τις πράξεις και τις κινήσεις τους. Ας τα δούμε επιγραμματικά:
1. Άριστη φιλοξενία σε ένα άκρως οργανωμένο περιβάλλον.
Κουρεμένο γήπεδο με γραμμές που φαίνονται, αποδυτήρια για όλους, φρούτα, νερά και γλυκίσματα για τους φιλοξενούμενους.

2. Σεβασμός στον αντίπαλο όταν είναι αδύναμος.
Δεν έβαλε περισσότερα από 6-7 γκολ στους αδύναμους αντιπάλους, τη στιγμή που μπορούσαμε να βάλουμε τα διπλάσια. Σεβασμός στην προσπάθεια των άλλων ομάδων και στα όνειρα των μικρών παιδιών. Πάνω απ'όλα είμαστε παιδαγωγοί.

3. Δε διαμαρτυρηθήκαμε όταν σε δύο αγώνες ο Διαιτητής έφθασε στο δεύτερο ημίχρονο.
Δείγμα ανοργανωσιάς και έλλειψη ελέγχου της διοργανώτριας αρχής.

4. Ανυπαρξία ιατρικής κάλυψης σε όλα σχεδόν τα εκτός έδρας.
Μόνο δύο ομάδες στον όμιλό μας είχαν γιατρό (Ηράκλεια και Βυρώνεια) και ελάχιστες ομάδες των άλλων ομίλων.

5. Στα πλαίσια της αξιοπρέπειας δεν κάναμε ένσταση στη Ροδόπολη για τη χρησιμοποίηση παράνομου παίκτη.
Θελήσαμε να μη δώσουμε έκταση στο θέμα, όπως μας ζήτησε και άνθρωπος της ΕΠΣΣ, αφού ήταν σίγουρη η συμμετοχή πολλών ομάδων στην τελική φάση και θα κάναμε κι άλλα παιχνίδια.

Νομίζω ότι ήταν αρκετά αυτά...

Κύριοι... Για να μη παρεξηγηθούμε, διότι το ακούσαμε κι αυτό... Δε θέλουμε τη διάκριση. Αγώνες θέλουμε, που να εμπεριέχουν επίσημο χαρακτήρα.

Απαξιώσατε με τον καλύτερο τρόπο το έργο μας. Μας πουλήσατε ψεύτικα λόγια έχοντας κάποιο σκοπό. Βάλατε τη "βεντέτα" σας πάνω από τα παιδιά.
Κάποιοι είστε υποχρεωμένοι να δώσετε εξηγήσεις σε αυτούς που όλη τη χρονιά έχυσαν ιδρώτα, υπηρέτησαν όσο λίγοι τους κανόνες του πρωταθλήματος και ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτά για την έκδοση του ακριβού δελτίου σας.
Πραγματικά λυπάμαι πολύ.

Πάντα με καλές προθέσεις για την ανάπτυξη του παιδικού αθλητισμού.
Τουλουπίδης Νικόλαος
Προπονητής Παιδικού Τμήματος
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου