Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γκολ, θέαμα και παιδικά χαμόγελα στο Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας


Μόνο πετυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το σημερινό πρωινό, καθώς το Δημοτικό Στάδιο Ηράκλειας γέμισε με 50 παιδικά χαμόγελα.
Από νωρίς το πρωί οι άνθρωποι της Ακαδημίας του Μέγα προετοίμασαν τους χώρους του γηπέδου για να υποδεχτούν την φιλική Ακαδημία της Βυρώνειας. Στις 10:00 άρχισαν να γεμίζουν τα αποδυτήρια με παιδικές φωνές έτοιμες να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αθλητικό χώρο.

JUNIOR
Τα τμήματα junior των δύο Ακαδημιών

Την αρχή έκαναν οι μικροί των δύο Ακαδημιών. Τα τμήματα junior παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξαν να διασκεδάζουν το παιχνίδι και φυσικά η εμπειρίες είναι μόνο θετικές. Για την ιστορία το σκορ έλειξε 10-2 υπέρ του τμήματος του Μέγα.
Η σύνθεση του Μέγα: 
Προπ. Δαλκίδης Χάρης
Λάτσιος, Κυριακούδης, Σαμαράς, Αναγνωστάκης, Δέβρας, Σιάρκος, Πάνος, Τούσκας, Δερμιτζάκης
Επίσης αγωνίστηκαν:
Ιβαντζίκης, Πλατνάρης Πρ., Πλατνάρης Β., Λύκος, Ντένας, Χίτζος Δ.

ΠΑΙΔΙΚΟ
Τα παιδικά τμήματα των δύο Ακαδημιών

Μετά το τέλος του παιχνιδιού των junior, ξεκίνησε το παιχνίδι των Παιδικών τμημάτων. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά και όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι είχε θέαμα και αρκετά γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την ομάδα του Μέγα να έχει περισσότερες ευκαιρίες, δύο από τις οποίες έκανε και γκολ. Από την άλλη το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μονόλογο του Μέγα,  με την ομάδα της Βυρώνειας να απειλεί με αντεπιθέσεις. Για την ιστορία το παιχνίδι έλειξε 6-0 υπέρ του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας.

Η σύνθεση του Μέγα:
Προπ. Τουλουπίδης Νίκος
Μανασσής, Πάνος, Αποστολίδης, Βούλιος, Παπαδόπουλος Ι. (Κρίτσκας), Δουλγέρης, Σαμαράς (Μιντσώκης), Κοτρίκης (Πλατνάρης), Γκάλιος, Χατζηιωαννίδης (Καραγιάννης), Παπαδόπουλος  Χρ. (Λιούλιος)
Σκορερ: Χατζηιωαννίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Βούλιος, Πλατνάρης, Καραγιάννης (2)

Τα γλυκά που προσφέρθηκαν στις δύο ομάδες ήταν μία προσφορά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου