Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αγώνας ζωής και θανάτου για τον Μέγα

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καλείται να αντιμετωπίσει ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, που υποδέχεται τον Απόλλων Καλαμαριάς.

Έχοντας στην πλάτη τα άσχημα αποτελέσματα των περασμένων αγωνιστικών, που τον έφερε και πάλι στη ζώνη του υποβιβασμού, ο Μέγας Αλέξανδρος καλείται απόψε να ξεπεράσει την ψυχολογική κατάρρευση και την ατυχία του και να κάνει το μεγάλο βήμα για τη σωτηρία. Δίπλα του θα βρεθεί ο κόσμος του που όλη τη βδομάδα περιμένει το παιχνίδι που θα φέρει τα χαμόγελα στην Ηράκλεια.

Με απουσίες και οι δύο ομάδες
Τις υπηρεσίες του Ευθύμη και Σάββα Σιδηρόπουλου θα στερηθεί ο Βαγγέλης Τούσκας, λόγω τραυματισμού και τιμωρίας αντίστοιχα. Επίσης και ο Τραυματίας Κουβελόγλου θα απουσιάσει από το σημαντικό αυτό παιχνίδι. Από την άλλη, ο Απόλλων δε θα έχει στην αποστολή τους Λεπτοκαρίδη, Μπιτέλη και Μωυσιάδη.

Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα
Από τη Δευτέρα κιόλας οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα φρόντισαν να ενημερώσουν τους αρμόδιους ότι την αποστολή θα ακολουθήσουν περισσότεροι από 150 φίλαθλοι απο την Καλαμαριά. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και την ακολουθεί στα δύσκολα, στηρίζοντας με την παρουσία και τη φωνή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου