Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Καλύτεροι αλλά άτυχοι

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Παιδικό τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας στο Τουρνουά που διεξάχηκε στο Νεοχώρι Σερρών.

Με απουσίες
Έχοντας 13 μόλις ποδοσφαιριστές από τους 21, το αντιπροσωπευτικό τμήμα της Ακαδημίας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και στα δύο παιχνίδια και αντιμετώπισε με πολύ καλό τρόπο τους αντιπάλους του. Η αλλαγή στο πρόγραμμα αγώνων λόγω της ακύρωσης της συμμετοχής από δύο ομάδες, ανάγκασε του διοργανωτές να κάνουν δύο ομίλους με τρεις ομάδες ο καθένας, με τον Μέγα να αντιμετωπίζει Πανσερραικό και Λέοντες!

Μπορούσε με Πανσερραικό
Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, η ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη αντιμετώπισε τον Πανσερραικό του Μπαϊρα. Το ξεκίνημα βρήκε τον Πανσερραϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας με κέρδος το να προηγηθεί στο ματς. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Ηράκλεια που πήρε τα ινία και προσπάθησε να απειλήσει. Η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου και έγινε γεγονός όταν ο Παπαδόπουλος Χρ. έκανε μια υπέροχη ασσίστ στο Γκάλιο, ο οποίος και έκανε το 1-1.
Αγωνίστηκαν οι: Μανασσής, Σαμαράς, Αποστολίδης, Χατζηιωαννίδης, Καραγιάννης, Μιντσώκης (Πάνος), Δουλγέρης, Γκάλιος, Βούλιος, Πλατνάρης, Παπαδοπουλος Χρ (Παπαδόπουλος Ι).

Άτυχοι με Λέοντες
Στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Μέγα βγήκε επίσης ισόπαλη 0-0 με τους Λέοντες του Πάντσιου. Εδώ όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα της Ηράκλειας. Με καθαρή υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, απείλησε πολλές φορές την εστία του γνώριμου Σαββίδη με σημαντικότερη ευκαιρία ένα τετ α τετ του Γκάλιου, που έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Εδώ θα πρέπει να πούμε πως και οι Λέοντες προσπάθησαν με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσουν όμως τόσο η άμυνα όσο και ο Μανασσής ήταν αποτελεσματικοί.
Αγωνίστηκαν οι: Μανασσής, Αποστολίδης, Πάνος, Σαμαράς, Βούλιος, Δουλγέρης (Παπαδόπουλος Ι), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος Χρ. Γκάλιος, Χατζηιωαννίδης, Πλατνάρης (Μιντσώκης)

Αποτελέσματα
Πανσερραϊκός - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-1
Πανσερραϊκός - Λέοντες 1-1
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Λέοντες 0-0

Βαθμολογία
Πανσερραϊκός 2 (γκολ: 2-2)
Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 2 (γκολ 1-1)
Λέοντες 2 (γκολ: 1-1)
Πέρασε ο Πανσερραϊκός στον τελικό λόγω καλύτερης επίθεσης.

Τελικός
Από τον όμιλο των αδυνάτων πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου που αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εκεί νικητής ήταν ο Πανσερραϊκός που κέρδισε με 2-0 και σήκωσε το κύπελο των πρωταθλητών του τουρνουά.

Εντυπώσεις
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές και τους ανθρώπους που βοήθησαν στη όμορφη εκδήλωση που ευχόμαστε να συνεχιστεί και να ανεβάζει το επίπεδο του Νομού στο κομμάτι των Ακαδημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου