Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μέγας-Πανσερραικός 2-4

Κάνοντας το πρώτο φιλικό του ο Μέγας, έδωσε την ευκαιρία στον  Βαγγέλη Τούσκα να κρίνει την ομάδα του καθώς είναι η πρώτη χρονιά που αναλαμβάνει το παιδικό τμήμα Ηράκλειας.

Μονόλογος από τα λιονταράκια στο πρώτο ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο επικρατούσε ένας μονόλογος για την ομάδα του Πανσερραικού με τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Μπαίρα να χάνουν πολλές ευκαιρίες με τον Μανασσή να κρατάει το σκορ στο 0-0.

Ανεβασμένος ο Μέγας στο δεύτερο, αλλά...
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέγας ανέβασε αποδόσεις και έχασε πολλές ευκαιρίες, μέσα σε αυτές και το πέναλτι του Γκάλιου, δύο κλασικά τετ-α-τετ από τον Σαμαρά αλλά και δύο καλά σουτ του Γκάλιου. Η ομάδα του Πανσερραικού όμως πιέζοντας αρκετά ανάγκασε τον Πάνο να κάνει μια λάθος πάσα στον Μανασσή, ο τελευταίος δεν μπορεί να την κοντρολάρει και ο Τσακανιάς βρίσκει την ευκαιρία και σκοράρει με "κενή" εστία.Το 0-2 δεν άργησε, αφού έπειτα από ατομική ενέργεια του Χατζιχρίστου είδε τον Μανασσή εκτός εστίας,δοκίμασε μια σέντρα σουτ και είδε την μπάλα να μπαίνει στο τέρμα. Το 3-0 σημείωσε o Ζήσης έπειτα από όμορφη συνεργασία με τους κεντρικούς του Πανσερραικού, είδε και πάλι τον Μανασσή εκτός και με ένα πανέμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Οι μικροί της Ηράκλειας όμως δεν σταμάτησαν να προσπαθούν και αυτό φάνηκε όταν πέτυχαν δύο υπέροχα γκολ με τον Βούλιο μετά από σουτ κοντά στο κόρνερ,και με τον Σαμαρά να κάνει μια υπέροχη συνεργασία με τον Γκάλιο,ο τελευταίος να βγάζει μια κάθετη και ο Σαμαράς τελειώνει την φάση με έναν κεραυνό.Και καθώς περιμέναμε να το "γυρίσουμε" ο Μανασσής τελείωσε το παιχνίδι τρώγοντας ένα γκολ από τον Χατζιχρίστου παρόμοιο με το δεύτερο,αφού βγήκε υπερβολικά εκείνος τον κρέμασε από μεγάλη απόσταση.
 

Η εντεκάδα του Μέγα.
Μανασσής, Πάνος, Σαμαράς, Παπαδόπουλος Γ. (Στοίλας), Δουλγέρης, Αποστολίδης, Κοτρίκης (Γραμματίκης), Βούλιος, Στοίλας (Μιντσώκης), Γκάλιος, Πλατνάρης (Λιούλιος)

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παλικάρια μας. Καλή συνέχεια και κάθε παιχνίδι και καλύτεροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε coach..καλή συνέχεια και σε σας σε ότι κάνετε στη ζωή σας..προπονητικά και μη!:)

      Διαγραφή