Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Διγενής Άνω Ποροίων - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας


Γράφει ο Χρήστος Γκάλιος

Μια όμορφη ακόμη νίκη πέτυχε το παιδικό group του Μέγα στο γήπεδο των Ποροίων.Το γήπεδο του Διγενή ήταν σε κακή κατάσταση καθώς ήταν βρεγμένο και το έργο των μικρών ποδοσφαιριστών ήταν πιο δύσκολο έτσι.Το σκορ άνοιξε ο Κοτρίκης με ένα όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.Λίγα λεπτά αργότερα ισοφάρισε για την ομάδα των Ποροίων ο "Τζες" με ένα σουτ στο παραθυράκι της εστίας έπειτα από άστοχη έξοδο του Μανασσή.Το 1-2 έκανε ο Παπαδόπουλος καθώς βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα και με ωραίο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ.Το 1-3 έκανε ο Σαμαράς με γυριστό μετά από ωραία πάσα του Γκάλιου.Το 1-4 πέτυχε ο Ράπτης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.Το 1-5 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή.Η ομάδα των Ποροίων προσπάθησε να μειώσει και το κατάφερε με τον Μαρίνο με ένα σουτ από μακρινή θέση όταν είδε ότι ο Μανασσής ήταν έξω από την εστία του.Το 2-6 πέτυχε πάλι ο Ράπτης όταν έκανε μια ωραία κούρσα από το κέντρο και τελείωσε τη φάση με ένα εύστοχο πλασέ στην γωνία του τερματοφύλακα των Ποροίων.
Ευχαριστούμε την ομάδα και τους παράγοντες των Ποροίων για την όμορφη υποδοχή τους.Διγενής Άνω Ποροίων - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 2-6.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διγενής: Σεφερίδης,Παπαρούνας, Πέγκας, Αραμπατζής, Πάππος, Ψάλτης, Καλέσης Παν., Καλέσης Δημ., Γεωργίτσας, Κωσταντινίδης, Γιαννούσης. Επίσης μπήκαν οι Τολίκας, Δομουχτσής, Γεωργίτσης, Τσομίδης, Ιωαννίδης και Θωμαίδης.

Μέγας: Μανασσής, Πάνος, Σαμαράς, Γκάλιος, Μούτας, Δουλγέρης, Μιντσώκης, Κοτρίκης, Χατζηιωαννίδης, Βούλιος, Παπαδόπουλος. Επίσης μπήκαν οι Ράπτης, Αποστολίδης και Χοροζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου