Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ευχάριστο Σαββατοκύριακο με πολλά γκολ

Πέρασε κι αυτό το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομής του Νομού Σερρών γεμάτο από παιχνίδια, διασκέδαση, πάθος και αγωνιστικότητα.

Η ακαδημία του Μέγα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της και στα δύο πρωταθλήματα που συμμετέχει με τον καλύτερο τρόπο καθώς οι ποδοσφαιριστές της παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και ορεξάτοι.

Παιδικό Τμήμα:
Η ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη φιλοξενήθηκε από τα Α. Πορόια όπου κέρδισε με 2-6 το αντίστοιχο τμήμα της τοπικής ομάδας. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι έκαναν 10 αλλαγές, βάζοντας πολύ μικρούς ποδοσφαιριστές για να γευτούν κι αυτοί τη χαρά του αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές του Μέγα να συμπεριφέρονται άψογα απέναντι στους κατά πολύ μικρότερους αντιπάλους τους.

Προ-παιδικό Τμήμα:
Η ομάδα του Βαγγέλη Τούσκα αν και αντιμετώπισε 2 αντιπάλους σε ένα παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει με 4-3 εντός έδρας την ομάδα του Πήγασου Σερρών. Πέρα από το πολύ καλό σύνολο του Πήγασου η ομάδα του Μέγα είχε να αντιμετωπίσει και τον κακό της εαυτό, καθώς δυσκολεύτηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις 2 πλευρές με τον Θανάση Λάτσιο να κρατάει την ομάδα του ζωντανη στα τελευταία λεπτά.

Junior:
Πολύ καλή εμφάνιση από τα junior της ακαδημίας μας τα οποία, παρότι ηττήθηκαν με 4-6 από τον Πήγασο, έδειξαν πολύ καλό χαρακτήρα και αξιοσέβαστη αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ομάδα του Νίκου Τουλουπίδη ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι και δέχτηκε πολύ γρήγορα τα πρώτα 4 γκολ, αργότερα όμως κατάφερε να μειώσει σε 2-4. Πέντε λεπτά έφταναν όμως για την ομάδα του Πήγασου ώστε να φθάσει στο 2-6 και αργότερα οι μικροί του Μέγα να μειώσουν σε 4-6.

Babini:
Πολύ καλή εμφάνιση και τα babini της ακαδημίας μας, τα οποία ήρθαν ισόπαλα 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα του Σιδηροκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου