Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες στην οικογένεια του Μέγα.


Χαμόγελα και ικανοποίηση στις τάξεις του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας μετά τις νίκες των τμημάτων υποδομής και της ανδρικής ομάδας.



Σάββατο 27/11/2011

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας κάθε ηλικίας, ώστε να αναχωρήσουν για τις έδρες που θα αγωνίζονταν. Παιδικό, Junior και Babini αναχώρησαν για τη Βυρώνεια, ενώ το προ-παιδικό κατευθύνθηκε προς το Βαμβακόφυτο. 

Ακαδημία Βυρώνειας - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Παιδικό, Τουλουπίδης Νικόλαος)
0-6
Εύκολο πρωινό είχε και πάλι η ομάδα του Μέγα, που αν και στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε αποδιοργανωμένη και χωρίς τη γνωστή ευστοχία, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και τελείωσε από νωρίς το παιχνίδι. 

Βαμβακόφυτο - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Προ-παιδικό, Τούσκας Βαγγέλης)
3-6
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο Βαμβακόφυτο με την ομάδα του Μέγα να μη πτοείται από το 1-0 των πρώτων λεπτών και να επανέρχεται με το επιβλητικό 3-6. 

Ακαδημία Βυρώνειας - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Junior & Babini, Στρίκος Γιάννης)
1-3
Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η έλλειψη πρωταθλήματος για αυτές τις ηλικίες έχει κάνει τα παιδιά να διασκεδάζουν κάθε παιχνίδι που παίζουν.

Κυριακή 28/11/2011

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης (Τούσκας Βαγγέλης)
1-0
Η πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Football League 2 έγινε, με τον Μέγα να υποδέχεται στο Δημοτικό Γήπεδο Ηράκλειας την πολύ δυνατή ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Το γκολ που έφερε την μεγάλη νίκη του Μέγα πέτυχε ο Κουβελόγλου με πλασέ μετά από όμορφη ασίστ του Σιδηρόπουλου Σ. στο 43'.
Μπράβο ρε Μέγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου