Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Άτυχος ο Μέγας


Άτυχος στάθηκε ο Μέγας στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Αστέρα. Παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο καθ'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας χάσει σημαντικές ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 50' με γκολ του Χωριανόπουλου. Χωρίς να το βάλει κάτω συνέχισε να προσπαθεί και οι αλλαγές που έγιναν τόνωσαν την ομάδα. Όμως η τύχη συνέχιζε να είναι υπέρ των φιλοξενουμένων και στο 91' σφραγίζει την πρόκριση με τον  Χαϊκάλη. Να σημειωθεί ότι στο 37' ο Σιδηρόπουλος Σ. είχε δοκάρι. Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Λάζλο Μπόλονι με τον Κώστα Ιωσηφίδη. 
Δεν πειράζει ρε Μέγα, συνέχισε δυνατά κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου!


Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κούμης, Κουβελόγλου, Δαλκίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (85' Σαλμάς), Δούμας (70' Σκερλετσίδης), Νίρλας, Μανουσαρίδης, Δελήμπασης, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης (59' Μπογιατζής).

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Πασκούλεφ, Καούνος (77΄ Παληγεώργος), Σκαρτσίλας (31' Χαϊκάλης), Άντονι, Λουτσιάνο.



Τέλος, στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, οι οποίο δημιούργησαν υπέροχο κλίμα! Μπράβο στα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου