Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Τύρναβος 2-1



Πολύ σημαντική νίκη πήρε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας απέναντι σε αυτή του Τυρνάβου. Το παιχνίδι κράτησε σε εγρήγορση τους φίλους της κερκίδας καθώς καθόλη τη διάρκεια παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.


Να σημειωθεί ότι πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Γεώργιο Λάτσιο, φίλο και παράγοντα της ομάδας του Μέγα που μας άφησε νωρίς...  

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για την ομάδα του Μέγα καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Τύρναβος άνοιξε το σκορ με τον Λάππα. Η ποδοσφαιριστές της Ηράκλειας όμως δεν το έβαλαν κάτω και αφού συνήλθαν γρήγορα βγήκαν στην αντεπίθεση. Η απάντηση ήρθε στο 21ο λεπτό όταν μετά από καταπληκτική μπαλιά του Μουτίδη, ο Σαλμά πλάσαρε και ισοφάρισε το ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με τον ίδιο στόχο και το ίδιο πάθος για τη νίκη, όμως ο Μουτίδης δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη. Στο 66ο λεπτό ο Σαλμάς βγάζει μία χαμηλή σέντρα και μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των Λαρισαίων ο Μουτίδης πλάσαρε. 

Έτσι η ιστορία έγραψε Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας - Τύρναβος 2-1.
Μπράβο ρε Μέγα!

Οι συνθέσεις:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Χουρουζίδης, Δαλκίδης, Κουβελόγλου (55' Ζιγκερίδης), Λεωνίδας, Μανουσαρίδης, Μαρίγκος, Μουτίδης (69' Σ. Σιδηρόπουλος), Σαλμάς, Σκερλετίδης, Τσεμπερίδης, Ε. Σιδηρόπουλος (85' Δούμας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Καραναστάσης, Ιακωβάκης, Τσορμπατζίδης, Μάγγος, Νόνης, Γεωργαντζιάς (71' Κουβελάς), Αλεξίου, Λάππας (46' Τζέκος), Διαμαντίδης, Κράβαρης (58' Σκούπρας), Σουλίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεολόγου (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δεμερτζής (Πέλλας), Γιαμούζης (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουτίδης, Ζιγκερίδης, Χουρουζίδης, Μαρίγκος – Σουλίνης




Οι δηλώσεις του προπονητή μας Β. ΤΟΥΣΚΑ
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ήταν μια παλικαρίσια νίκη γιατί μείναμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κάτι που μας έφερε άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργούσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ. Σήμερα αποδείξαμε ότι και σε αυτόν τον τομέα μπορούμε να τα πάμε πάρα πολύ καλά. Βασικά αυτό το ματς είχε δύο ιδιαιτερότητες για μας. Η πρώτη ήταν ο θάνατος του Γεώργιου Λάτσου και γι’ αυτό κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή. Ήταν ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τον εαυτό του στην ομάδα. Η δεύτερη είναι ότι θέλαμε μια βαθμολογική ανάσα απέναντι σε μια ομάδα η οποία ξεκίνησε πολύ νωρίς την φετινή της προετοιμασία, από τα τέλη Ιουνίου, το γνωρίζαμε αυτό, επίσης έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και παίκτες πολύ καλούς. Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά και η εικόνα του αγώνα έδειχνε ότι δικαιούμασταν τη νίκη την οποία και πήραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου