Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Νίκη για το Παιδικό Τμήμα του Μέγα σε φιλικό με την Βυρώνεια.


Τη χαρά ενός φιλικού αγώνα γεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παιδικού τμήματος του Μέγα με αφορμή τη μεγάλη διακοπή του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών. Οι νέοι μας ταξίδεψαν στη γειτονική και φιλόξενη Βυρώνεια το πρωινό του Σαββάτου ώστε να αναμετρηθούν με την τοπική ακαδημία.
Το κλίμα ήταν πολύ καλό καθώς η προσμονή για ένα παιχνίδι ήταν μεγάλη.


Το παιχνίδι δε προσέφερε ιδιαίτερο θέαμα καθώς οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις - για να υπάρχει πολύπλευρη μάθηση του ποδοσφαίρου - αλλά και να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που τον στερήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Για την ιστορία, τη νίκη στην ομάδα του Μέγα έδωσαν οι Κοτρίκης και Γκάλιος, οι οποίοι σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η σύνθεση του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας:
1ο ημίχρονο : Σαββίδης, Αποστολίδης, Πάνου, Χοροζόπουλος, Σαμαράς, Δουλγέρης, Κρίτσκας, Χατζηιωαννίδης, Παπαδόπουλος Ι., Κοτρίκης, Χαλκίδης.

2ο ημίχρονο: Σαββίδης, Αποστολίδης, Πάνος (Καπετάκης), Χατζηιωαννίδης (Κεμανετζής), Σαμαράς, Δουλγέρης (Ζιγκερίδης), Μιτσώκης, Βούλιος, Παπαδόπουλος Ι. (Γκάλιος), Κοτρίκης, Παπαδόπουλος Χρ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΥΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου