Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Δε τα κατάφερε ο Μέγας στο Καυτατζόγλειο


Τίποτα δε μπόρεσε να πάρει από το ταξίδι του στο Καυτατζόγλειο ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, αφού ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΠ Ηρακλής. 

Οι γηπεδούχοι έχοντας μπήκαν χλιαρά στο παιχνίδι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στο πρώτο τέταρτο ότι θα φύγουν κερδισμένοι από τη δύσκολη αυτή έδρα. Όμως μετά το τέταρτο έπεσαν οι ασφάλειες και η απόδοση των παικτών. Καθαρή υπεροχή του Ηρακλή, που καρποφόρησε στο 23' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου η μπάλα κατάληξε στο γάμα της εστίας του Κουμή. Είχαν προηγηθεί αρκετές προειδοποιήσεις από τον γηραιό, με τον Κουμή να λέει όχι σε πολύ καλή κεφαλιά του Παπαστεριανού στο 11'. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος. Ο Ηρακλής πίεζε για δεύτερο γκολ και η ομάδα του Μέγα έδινε συνεχόμενες μάχες στην άμυνα. Στο 63ο λεπτό ο Μανουσαρίδης ανατρέπει τον Χιονίδη στην περιοχή, με τον διαιτητή να μη το σκέφτεται και να δείχνει την άσπρη βούλα και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Μέγα. Ο Οικονόμου ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Σύνθεση του Μέγα: 
ΤΟΥΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΥΜΗΣ, ΒΕΛΕΤΑΝΗΣ, ΔΑΛΚΙΔΗΣ, ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΖΥΓΚΕΡΙΔΗΣ ΧΡ. (69' ΚΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ), ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΜΟΥΤΙΔΗΣ, ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗΣ (46' ΣΑΛΜΑΣ), ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ (60' ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ)

Κίτρινες: Μανουσαρίδης , Δούμας, Κων/νίδης, Χασιώτης, Χιονίδης
Κόκκινες: Μανουσαρίδης

Βαθμολογία

1.Εθνικός Γαζώρου 26
2Απόλλων Καλαμαριάς 24
3.Τηλυκράτης Λευκάδας 22
4.Νίκη Βόλου 20
5.Οικονόμος 20
6.Τύρναβος19
7.Πόντιοι Κατερίνης 15
8.Δόξα Κρανούλας15
9.Βατανιακός 14
10.Μέγας Αλέξανδρος Hράκλειας 11
11.Οδυσσέας Αναγέννησης 10
12.Αετός Σκύδρας -11

Στηρίζοντας τον Μέγα, Στηρίζουμε τον πολιτισμό.
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου