Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αποτελέσματα από τους αγώνες του Σαββάτου



Νίκες για τα δύο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας στους αγώνες που διεξήχθησαν το πρωί του Σαββάτου.


Από τη μία το Παιδικό τμήμα φιλοξενήθηκε από τον Άρη Ποντισμένου, έχοντας πολλές ελλείψεις λόγω ιώσεων. Ο κακός αγωνιστικός χώρος εξ'αιτίας της βροχής, αλλά και οι κακές συνθήκες αγώνα (έλλειψη αποδυτηρίων και ακατάλληλες μπάλες) δε βοήθησαν στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.. Το παιχνίδι έληξε  με σκορ 1-1, όμως η ομάδα του Μέγα κέρδισε το παιχνίδι στα χαρτιά έπειτα από συνεννόηση μεταξύ των δύο προπονητών, καθώς η ομάδα του Ποντισμένου δεν είχε τα δελτία κάποιων ποδοσφαιριστών. Έτσι λοιπόν το φύλλο αγώνος έγραψε σκορ 1-2 υπέρ της ομάδας του Μέγα.
Από την άλλη το Προ-παιδικό αγωνιζόταν μέσα στο Νέο Σούλι με το αντίστοιχο τοπικό τμήμα. Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα του Μέγα κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-4, επιστρέφοντας στις νίκες.

Σύνθεση Παιδικού Τμήματος: Τουλουπίδης Νικόλαος
Μανασσής, Πάνος, Σαμαράς, Παπαδόπουλος Ι.(Καπετάκης) , Κρίτσκας, Δουλγέρης, Μιντσώκης (Μούτας), Κοτρίκης, Χατζηιωαννίδης, Γκάλιος, Παπαδόπουλος Χρ. (Γροσιάννης)

Διαιτητής: Βουρλιάκης Ιωάννης
Πολύ καλή παρουσία αν και άργησε να έρθει στο παιχνίδι!

Αξιοσημείωτο: Σε ένα ακόμη εκτός έδρας έλαμψε η απουσία του γιατρού από τη γηπεδούχο ομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου