Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Νίκη και βαθμολογική ανάσα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας


Μία σημαντική νίκη πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Οι παίκτες του Βαγγέλη Τούσκα μπήκαν σαφώς πιο πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τα γκολ του αγώνα
Οι παίκτες του Μέγα έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μόλις στο 6' λεπτό  ο Βελετάνης σεντράρει και ο Σιδηρόπουλος δίνει έτοιμο γκολ στον Μπογιατζή. 1-0.. Η απάντηση δεν άργησε από τον Οικονόμο αφού στο 11' ο Μπανούσης προσπάθησε να ισοφαρίσει με μία χλιαρή κεφαλιά. Ότι δεν έκανε ο Μπανούσης το κατάφερε ο Οικονόμου στο 27' με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, που σημειωτέον καταλογίστηκε λανθασμένα από το Διαιτητή Γκορτσίλα. 1-1.. Ο Βελετάνης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στην αμέσως επόμενη φάση (29΄)δίνει προβάδισμα εκ νέου στην ομάδα της Ηράκλειας με σουτ έξω από την περιοχή ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό ως σκορερ. 2-1.. Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε με τον ίδιο ρυθμό και την ομάδα του Μέγα να ψάχνει και τρίτο γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούσαν τρόπους να βγουν στην επίθεση. Εκεί έλαμψε η ικανότητα του Μουτίδη, που έπειτα από πάσα του Σκερλετίδη "ζωγράφισε" με ένα μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή του Πίτκα στο 70'. 3-1..

Η σύνθεση του Μέγα
Κουμής, Βελετάνης (87' Σαλμάς), Δαλκίδης, Ζυγκερίδης Χρ, Λεωνίδας, Μαρίγκος, Μουτίδης (75' Δούμας), Μπογιατζής, Νίρλας, Σιδηρόπουλος Σ. (50' Σκερλετίδης), Τσεμπερίδης.

Στηρίζοντας τον Μέγα, 
Στηρίζουμε τον Πολιτισμό!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου