Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καλή τύχη στα ξένα φίλε μας Γιώργο!

Σήμερα η οικογένεια του Μέγα αποχαιρετά έναν φίλο, έναν εργάτη, έναν φανατικό φίλαθλο, την ψυχή του Μέγα. Ο Γιώργος Τούσκας μετά από 4 χρόνια δυναμικής προσφοράς στο Μέγα αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σουηδία. Ήταν μία απόφαση που είχε πάρει από καιρό και φυσικά τίποτε δε θα τον κρατούσε πίσω, σε μία Ελλάδα που όπως λέει πεθαίνει.


Ο Γιώργος Τούσκας είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Αλέκο Σαμαρά ανέλαβαν τη διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας με δύο πολύ σημαντικούς στόχους για την ιστορία του συλλόγου. Ο πρώτος ήταν η άνοδος στη Football League 2, γεγονός που σήμαινε το μεγαλύτερο αγωνιστικό επίτευγμα του Μέγα. Ο δεύτερος ήταν η δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου και η ανάπτυξη της υποδομής στην ποδοσφαιρική Ηράκλεια. Μετά από 4 χρόνια προσφοράς μπορεί να καμαρώνει και για τα δύο!
Πέρα από αυτά, ο Γιώργος Τούσκας ήταν η ψυχή της γραφειοκρατικής δουλειάς του Μέγα, καθώς από τα χέρια του περνούσαν όλα τα σημαντικά έγγραφα της ομάδας. Ήταν ο σύνδεσμος της ομάδας μεταξύ της διοργανώτριας αρχής και της διοίκησης. Ήταν αυτός που μαζί με τον Αλέκο Σαμαρά έκαναν πέρυσι όλη την Ελλάδα να μιλάει για την "Πιο καθαρή ομάδα στη Γ' Εθνικής". Ήταν αυτός  που δε σταματούσε να τρέχει λεπτό και σαν άλλος "Θανάσης Βέγγος" ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και την ακαδημία.
Αυτά κι άλλα πολλά που δε μπορούν να εκφραστούν μέσα από μία τέτοια ανακοίνωση. 

Γιώργο, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, στην οποία πρόσφερες τα μέγιστα, σου εύχεται καλή τύχη στην νέα σου αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου