Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στο τουρνουά της Skoda Ξάνθης το Παιδικό τμήμα του Μέγα

Σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και καλά οργανωμένα αθλητικά γεγονότα που γίνονται φέτος στην Ελλάδα, εξασφάλισε τη συμμετοχή του του Παιδικό Τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας.
Η προκήρυξη του Τουρνουά αναφέρει μεταξύ των άλλων:
Η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη (www.skodaxanthifc.grπάντα με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι, διοργανώνει το 1ο Πασχαλινό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Skoda Ξάνθη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια Ξάνθης (www.lechalet.gr) στις 17/4-19/4.
Η μεταφορά και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού, αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων των νεαρών ποδοσφαιριστών, αποτελούν το βασικό στόχο της διοργάνωσης.

Το Παιδικό Τμήμα του Μέγα θα είναι εκεί!
Το Παιδικό Τμήμα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, που συμμετέχει στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών με μεγάλη επιτυχία, εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε αυτό το διεθνές αθλητικό γεγονός. Έτσι λοιπόν οι μικροί μας φίλοι πρόκειται να κινηθούν σε χώρους, όπου καθόλ τη διάρκεια της χρονιάς διαμένουν, προπονούνται και αγωνίζονται ποδοσφαιριστές από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας μας. 
Πρόκειται για μία ανεκτίμητη εμπειρία, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των μικρών μας φίλων. Να αναφέρουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας συμμετέχει σε ένα παρόμοιο αθλητικό γεγονός.

Στήριξε κι εσύ την προσπάθειά μας!
Στόχος της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι η ανάδειξη της καλής δουλειάς που γίνεται στις τάξεις της ακαδημίας μας, η ανάδειξη του ατομικού ταλέντου κάθε ποδοσφαιριστή μας, αλλά και η διαφήμιση του τόπου μας. Να αναφέρουμε πως τέτοια αθλητικά γεγονότα συγκεντρώνουν τα βλέμματα τόσο των ΜΜΕ (διαφήμιση), όσο και άλλων ομάδων (ανάδειξη ποδοσφαιριστών μας).
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η διοίκηση έχει δώσει σκληρή μάχη για την εύρεση υποστηρικτών που θα βοηθούσαν στη μείωση του κόστους συμμετοχής. Η προσπάθεια συνεχίζεται και ζητούμε κι άλλους υποστηρικτές, που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να λάβουν ίσως τη πιο σημαντική εμπειρία των παιδικών τους χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου