Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Πήγασος - Νεοχώρι 9-0



Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών η ομάδα του Πήγασου, καθώς χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε με 9-0 το Νεοχώρι και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Στον αγώνα που έγινε στις εγκαταστάσεις της Ένωσης στην Ομόνοια, τα...πιτσιρίκια του Νίκου Κουσουτζίδη που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους όσους έτυχε πρώτη φορά να τα παρακολουθήσουν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δικαιολογημένα έφτασαν σε μια άνετη νίκη όπως δείχνει και το σκορ.

Η αναμέτρηση ουσιαστικά είχε ενδιαφέρον στο πρώτο πεντάλεπτο εκεί όπου το Νεοχώρι πάλεψε το παιχνίδι και μάλιστα στο 3΄ είχε και δοκάρι έπειτα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Μαρτινίδη. Αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα ο Πήγασος ανέλαβε την πρωτοβουλία και με πρωταγωνιστές τους Τζιούφα, Τσομαχασβίλι και Κωνσταντίνου Φώτη έστειλε το σκορ...στα ύψη.
Στο 7΄ ο Κωνσταντίνου έκανε το 1-0 και στο 9΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0. Στο 11΄ ο Τσομαχασβίλι σημείωσε το 3-0 και στο 13΄ και στο 17΄ ο Τζιούφας πήρε σκυτάλη κάνοντας το σκορ 5-0 στο ημίχρονο, ενώ χάθηκαν ευκαιρίες με τους Βασιλείου και Τσομαχασβίλι να απειλούν.
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 37΄ ο Τζιούφας πέτυχε το 6-0 και στο 38΄ ο Κωνσταντίνου ήρθε για να κάνει το σκορ 7-0, ενώ στο 43΄ ο Τζιούφας σημείωσε το 8-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κουράνι στο 49΄ κάνοντας το 9-0 και από εκεί και πέρα μόνο ευκαιρίες.
Στο 50΄ ο Κουράνι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 51΄ ανάλογη κατάληξη είχε και προσπάθεια του Τζιούφα. Το Νεοχώρι θέλησε να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά οι ευκαιρίες του Νταή θ. στο 56΄ και 57΄ δε βρήκαν στόχο καθώς η πρώτη κατέληξε άουτ και η δεύτερη αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Γκαϊτατζή, Κρυωνά και Παπαδόπουλου.
ΠΗΓΑΣΟΣ: Νταής Μ, Παπαδόπουλος, Μήλιος, Μπονέρης, Θεοχάρους, Τσομαχασβίλι, Τζιούφας, Κωνσταντίνου Φ, Μυγδαλάς, Πεμπές, Σαβουρίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Νταής Θ, Λαστιώτης, Κιουτσιούκης, Τζαμπάζης, Γιογτζόγλου, Σινάδος, Κουράνι

ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΕΡΡΩΝ: Τσιμίκας Χ, Τσιμίκας Π, Σίμπας, Ουζούνης Χ, Βασιλειάδης, Παντελίδης, Χατζηπέτρου, Λογοθετίδης, Χατζίδης, Καζάκης, Μαρτινίδης Στεφ(του Πασχάλη), ενώ αγωνίστηκαν και οι Καλούδης, Αλτιπαρμάκης, Ουζούνης Κ, Χαϊμανάτης, Χατζηαθανασίου, Κιοφετζής, Πολύδης

2η αγωνιστική
Σάββατο 05/05 06:00 μ.μ. : Ροδόπολη - Πήγασος
3η αγωνιστική
Σάββατο 12/05 06:00 μ.μ. : Νεοχώρι - Ροδόπολη

πηγή: Serres Sport News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου