Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής ο Πήγασος



Μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η τελική φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Σερρών ο Πήγασος επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

Τα πιτσιρίκια του Νίκου Κουζουτζίδη μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα επί του Νεοχωρίου με 9-0, κέρδισαν το Σάββατο με 3-0 και τον Ολυμπιακό Ροδόπολης και αναδείχθηκαν πρωταθλητές.
Το...αλογάκι σηκώθηκε σούζα, ο Πήγασος ήταν καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με γκολ των Κωνσταντίνου, Θεοχάρη και Τσομαχασβίλι κατάφερε να πάρε τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πήγασος ναι μεν είχε την υπεροχή αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε. Αντιθέτως στο 22΄ η Ροδόπολη σημείωσε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία όταν την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαχινίδη απέκρουσε ο Νταής.
Ο Πήγασος είχε καθ' ολική υπεροχή στο δεύτερο μέρος και στο 10΄ έγινε το 0-1 όταν ο Τζιούφας σούταρε, ο Συμεωνίδης απέκρουσε και ο Τσομαχασβίλι από κοντά σκόραρε. Στο 13΄ ήρθε το 0-2 όταν ο Θεοχάρης έκανε το σουτ, ο Συμεωνίδης απέκρουσε και ο Κωνσταντίνου από κοντά πέτυχε το γκολ. Στο 15΄ ο Τσομαχασβίλι σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 17΄ ο Θεοχάρης με σουτ πέτυχε το τελικό 3-0 αλλά στη συνέχεια υπήρχαν και άλλες ευκαιρίες. Στο 20΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μήλιου έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 22΄ το σουτ του Λαστιώτη μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 24΄ ο Σινάδος είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στο 26΄ η Ροδόπολη δημιουργεί ευκαιρία όταν το πλασέ του Δημητριάδη διώχνει ο Τιάντσης. Στο 29΄ μακρινό σουτ του Τζιαμπάζη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Ροδόπολης.

Καλή η διαιτησία του κ. Μέτσκα και των βοηθών Τζίμπα-Φραγκάκη.
ΡΟΔΟΠΟΛΗ(Θόδωρος Κερογλίδης): Συμεωνίδης, Κωνσταντινίδης Ν, Αραμπατζίδης, Γεωργιάδης, Σαχινίδης, Κυριακίδης, Αζωίδης, Δεμερτζής, Κοροβέσης, Δημητριάδης, Καρασαββίδης ενώ αγωνίστηκαν και οι Κεϊσίδης, Κυριακίδης, Τραπεζανίδης, Σωτηρόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Νίκος Κουζουτζίδης): Νταής Μ, Παπαδόπουλος, Μήλιος, Μπονέρης, Θεοχάρης, Τσομαχαζβίλι, Τζιούφας, Κωνσταντίνου, Πεμπές, Κιουτσούκης, Σαββουλίδης ενώ αγωνίστηκαν και οι Μυγδάλας, Νταής Θ, Λαστιώτης, Τσαμπάζης, Γιαγτζόγλου, Σινάδος, Κουράνι, Θεοδωρίδης, Τιάντσης.

*To Σάββατο 12 Μαϊου στις 18:00 Νεοχώρι-Ροδόπολη.

πηγή: SERRES SPORT NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου